Επιχορήγηση Συλλόγων από το Υπουργείο Εσωτερικών

432
Υπουργείο Εσωτερικών
- Διαφήμιση -

Το Υπουργείο Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας – Θράκης έχει εκδώσει πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης δράσεων για το έργο «Οργάνωση και ενίσχυση δράσεων κοινωνικής συνοχής–προστασίας του περιβάλλοντος, πολιτιστικής δημιουργίας και καινοτόμων πρωτοβουλιών δικτύωσης νέων στη Μακεδονία-Θράκη» με διακριτικό τίτλο «ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ».

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων επιχορήγησης έχουν αποκλειστικά σύλλογοι, σωματεία, συνεταιρισμοί και νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής, της προστασίας περιβάλλοντος, της καινοτομίας, του πολιτισμού και της δημιουργικότητας και συμβάλλουν στην ενεργή συμμετοχή των νέων.

- Διαφήμιση -

Καταληκτική ημ/νία υποβολής των αιτήσεων είναι η 4/1/2019 και ώρα 12:00.
Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο της πρόσκλησης, τους δυνητικούς δικαιούχους, τη διάρκεια υλοποίησης του έργου, τις οδηγίες υποβολής αιτήσεων και τα δικαιολογητικά, τη διαδικασία επιλογής και ένταξης, τις επιλέξιμες δαπάνες και την καταβολή της επιχ/σης μπορείτε να βρείτε στη συνημμένη πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών με αριθ. πρωτ. 6274/11-12-2018.

Σχετική εκδήλωση-ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/12/18 στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.