Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα του προγράμματος Roots για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

277
Roots
- Διαφήμιση -

Ανοίγει σήμερα, η πλατφόρμα προετοιμασίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την άντληση κεφαλαίων Roots και- όπως επισημάνθηκε- στη διάρκεια της παρουσίασής της στην επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας, πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC) και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στόχος, η ανάδειξη ανταγωνιστικών και εμπορικά αξιοποιήσιμων επιχειρηματικών σχεδίων μικρομεσαίων εταιρειών, με βασικό σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε επενδυτικά κεφάλαια και την εξοικείωσή τους σχετικά με κανόνες και βέλτιστες πρακτικές, όπως διαμορφώνονται διεθνώς.

- Διαφήμιση -

Στη διάρκεια της παρουσίασης, χαιρετισμό απηύθυνε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Gregory Pfleger, ο οποίος συνεχάρη το Χρηματιστήριο Αθηνών και την ομάδα ROOTS, καθώς και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, για αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης των Ελλήνων επιχειρηματιών και των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων.

Σημείωσε δε, ότι «η ραχοκοκαλιά κάθε οικονομικής ανάκαμψης, ιδίως εδώ στην Ελλάδα είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.