5 πράγματα για την επιχειρηματικότητα που δεν θα σου πουν σε καμία σχολή

91
επιχειρηματικοτητα
- Διαφήμιση -

Ακόμη και αν έχεις σπουδάσει το αντικείμενο, υπάρχουν κάποια πράγματα που (μάλλον) δεν θα σου μάθουν (και δεν θα σου πουν) γύρω από την επιχειρηματικότητα ακόμη και στις καλύτερες σχολές.

Λαμβάνοντας υπόψιν και το ότι υπάρχουν εξαιρετικά επιτυχημένοι CEO που δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους σε μια τέτοια σχολή, ιδού πέντε πράγματα που θα ήθελες να ακούσεις για το entrepreneurship και που κάποιοι «φοβούνται» να σου πουν.

- Διαφήμιση -

Δεν θα έχεις ποτέ όλες τις απαντήσεις
Για να εξελιχθείς σε επιτυχημένο entrepreneur, θα πρέπει να έχεις ικανότητες σε διάφορους τομείς, όπως τα οικονομικά, το management, το marketing, η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού κ.α.

Εντούτοις, δεν χρειάζεται να είσαι καλός σε όλα από την πρώτη ημέρα και σίγουρα δεν θα έχεις όλες τις απαντήσεις από την αρχή. Δεν θα έχεις όλες τις ικανότητες επί του θέματος πριν ασχοληθείς με αυτό.

Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις το επόμενο βήμα, να έχεις την ιδέα πάνω στην οποία θα ξεκινήσεις και να κάνεις την αρχή. Θέσε νέους στόχους κάθε μέρα, μάθε πως θα τους πετύχεις και προχώρα μπροστά…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.