Δ.Σιντικής: Διανομή πρωινού σε μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Κ.Ποροΐων

220
Διανομή πρωινού
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σιντικής στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων οικογενειών των μαθητών που κατεξοχήν, είναι αγρότες με χαμηλά εισοδήματα ή άνεργοι,  προσφέρει πρωινό στους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Κάτω Ποροΐων.

Η εταιρεία Διαμαντής ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, με πρωτοβουλίες και δράσεις με κοινωνική και φιλανθρωπική κατεύθυνση, ευαισθητοποιημένη ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την νέα γενιά, αγκάλιασε και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου για χορηγία προϊόντων με σκοπό την παροχή πρωινού στους μαθητές.

- Διαφήμιση -

Την Τετάρτη 5/12/2018 και ώρα 10:00πμ, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Κάτω Ποροΐων, παράδοση – παραλαβή προϊόντων από την Εταιρεία Διαμαντής ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.
Στην παράδοση – παραλαβή, παραβρέθηκαν από τον Δήμο οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Νικηφόρου και Γιώργος Τσίντσιος, καθώς και ο Γ.Γ. του Δήμου Τρύφωνας Μηλιάδης, και από την εταιρεία Διαμαντής ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. ο Περιφερειακός Διευθυντής Ιωάννης Ψύλλας και ο Διευθυντής του τοπικού καταστήματος Σιδηροκάστρου Νικόλαος Κορδανούλης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.