Χορηγία απορριματοφόρου από τον TAP στο Δ.Σερρών – Βίντεο

232
TAP
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επενδύσεων που υλοποιεί στις περιοχές από τις οποίες διέρχεται ο Διαδρατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑP) παρέδωσε την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στον Δήμο Σερρών ένα καινούργιο απορριμματοφόρο.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη και του υπεύθυνου τοπικών κοινωνιών του TAP για την Κεντρική Μακεδονία Θάνου Σκρέκα.

- Διαφήμιση -

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ο TAP έχει στηρίξει και άλλες πρωτοβουλίες στο Δήμο Σερρών, όπως την ετήσια οικολογική εκδήλωση ECO FESTIVAL, την ανάπλαση της οδού Δορυλαίου στο κεντρικό πάρκο και την εγκατάσταση εννέα (9) κλιματιστικών στις κοινότητες Άνω Καμήλας και Κωνσταντινάτου, ενώ η συνεργασία του αγωγού με το Δήμο συνεχίζεται για την υλοποίηση και άλλων έργων όπως έχουν υποσχεθεί στις κοινότητες Προβατά, Μονοκλησσιάς, Κ.Καμήλας, Κάτω Μητρούση, Α. Καμήλας και Κωσταντινάτου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.