Το Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ελληνικής Οικονομίας

115
- Διαφήμιση -

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στην δεύτερη μέρα του καθιερωμένου ετήσιου συνέδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας», στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Τη 2η μέρα του συνεδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» η συζήτηση ξεκινά με την επόμενη μέρα για τη βιομηχανία, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΙΟΒΕ και των Παπαστράτος, Εlpen, Πυραμίς Μεταλλουργία.

- Διαφήμιση -

Τρεις προϋποθέσεις για την προσέλκυση επενδύσεων στις επιχειρήσεις του Δημοσίου που υπάγονται στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας περιέγραψε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Ράνια Αικατερινάρη μιλώντας σήμερα στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει αξιοπιστία στα μεγέθη που δημοσιεύονται αλλά και στις εκτιμήσεις για την πορεία τα επόμενα χρόνια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί μία επιχείρηση να ζητάει δάνεια χωρίς να εξηγεί της ταμειακές ροές τα επόμενα 3 έως 5 χρόνια καθώς και ότι πολλές δημόσιες (αλλά και ιδιωτικές) επιχειρήσεις δεν είχαν σύστημα διαχείρισης κρίσεων. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία και εξωστρέφεια της επιχείρησης και η τρίτη να εφαρμόζονται κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης που προάγουν τη διαφάνεια και τον εσωτερικό έλεγχο. Οι οργανισμοί που εφαρμόζουν υψηλά standards σε θέματα διαφάνειας και εταιρικής διακυβέρνησης προσελκύουν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.