“Η Κυβέρνηση κάηκε στο γάλα, φυσάει και το γιαούρτι”

Μ. Τζελέπη Ομιλία
- Διαφήμιση -

Ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, κ. Μιχάλης Τζελέπης μετά την Ομιλία του Πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό από τα Καλάβρυτα να μιλάει για τα πεπραγμένα της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πρωτογενή τομέα. Θα πρέπει, λογικά να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αναφέρθηκε στην εγχώρια κτηνοτροφία, η οποία θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε ότι επί των ημερών του καταρρέει, λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού και των παράνομων ελληνοποιήσεων στο γάλα και στο κρέας, λόγω της παντελούς ανυπαρξίας επίσημων ελέγχων στην αγορά».

«Θα πρέπει επίσης ο Πρωθυπουργός να είναι «εθνικά υπερήφανος», αφού τσάκισε στην φορολογία τον Αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο. Αφού κατήργησε κάθε μέτρο προστασίας του αγροτικού εισοδήματος, όπως επιστροφή ΦΠΑ για τους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, επιστροφή φόρου πετρελαίου, μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος κλπ, Είναι πλέον κατανοητό σε όλους τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είχαν ούτε στόχους, ούτε συγκεκριμένο Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που να αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάταση της Εθνικής οικονομίας.

- Διαφήμιση -

Το ΠΑΣΟΚ του τότε, ποτέ ως Κυβέρνηση δεν «ξεπούλησε» και δεν «καταπάτησε» τα δικαιώματα των αγροτών. Το Κίνημα Αλλαγής του σήμερα, έχει και θα έχουμε πάντα ένα Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα-του πιο νευραλγικού τομέα της χώρας-για να πρωταγωνιστήσει στην Οικονομική Ανασυγκρότηση της χώρας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.