Πραγματοποιείται το 10ο OTS Forum στην Λεπτοκαρυά Πιερίας

421
OTS Forum
- Διαφήμιση -

Το 10ο OTS Forum είναι γεγονός! Ξεκίνησε χθες 29 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο Poseidon Palace, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Το 10ο OTS Forum, είναι ένα τριήμερο Συνέδριο με επίκεντρο τη Δημόσια Διοίκηση. Σκοπός του, είναι η ανάδειξη των καλών πρακτικών, η μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειριών, η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών. Με πληθώρα εισηγήσεων και workshops θα καλυφθούν τρεις βασικοί άξονες θεματολογίας: Νομοθεσία/Θεσμικό Πλαίσιο, Καλές Πρακτικές, Θέματα Οργάνωσης.

- Διαφήμιση -

Το OTS Forum αποτελεί την κορύφωση των εκπαιδευτικών δράσεων της εταιρείας OTS και σε αυτό δίνει το παρών κάθε χρόνο, μεγάλος αριθμός Στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης.

Τις εργασίες του Forum μεταξύ άλλων παρακολουθούν η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υπηρεσιών του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών Αναστασία Σουργκούνη, ο Ταμίας του ΟΠΑΚΠΑ Γιώργος Στεφανίδης καθώς και η συνεργάτιδα της εταιρείας «Υπηρεσίες Οικονομικών Συμβούλων – Βέρρος Κωνσταντίνος», Αλεξάνδρα Φωτούδη, αρμόδια στον τομέα της τήρησης βιβλίων Β’ κατηγορίας και Λογιστικής υποστήριξης Δημόσιου Τομέα.

Για πληροφορίες και το πρόγραμμα του 10ου OTS Forum πατήστε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.