1200 Δημοσιογράφοι: Καλύτερη παραλία στον κόσμο το “Ναυάγιο”

425
Ναυάγιο Ζακύνθου
- Διαφήμιση -

Καλύτερη παραλία στον κόσμο για το 2018 αναδείχθηκε το Ναυάγιο της Ζακύνθου, σύμφωνα με σχετική κατάταξη που κατάρτισε η ταξιδιωτική σελίδα Flight Network, βάσει ταξιδιωτικών εμπειριών και αξιολογήσεων από 1.200 δημοσιογράφους, συντάκτες, μπλόγκερ και ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η μαγευτική παραλία της Ζακύνθου κερδίζει τέτοια διάκριση και αυτό αυξάνει τις ευθύνες της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης να προστατεύ σει το μοναδικό αυτό μνημείο της φύσης και να επιτρέψει την ασφαλή πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτήν.

- Διαφήμιση -

Στην παγκόσμια κατάταξη παραλιών εντοπίζονται επίσης το Ελαφονήσι (θέση 56), η Κόκκινη Παραλία Σαντορίνης (θέση 77) και η παραλία Λογγάς Κέρκυρας (θέση 92).

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ανάμεσα στις 50 καλύτερες, διακρίθηκαν οι παραλίες Ναυάγιο, Ελαφονήσι (θέση 7), Κόκκινη Παραλία (θέση 12), Λογγάς (θέση 14), Περίσσα Σαντορίνης (θέση 20), Σαρακήνικο Μήλου (θέση 21), Άγιος Παύλος Ρόδου (θέση 28) και Λαλάρια Σκιάθου (θέση 31).

Τέλος, στην κατηγορία παρθένων παραλιών παγκοσμίως, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Κρήτη με την παραλία Αγιοφάραγκο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.