Με 30 εκατ. στη βιολογική κτηνοτροφία, πληρωμές στα αγροπεριβαλλοντικά

290
ηλεκτρονική Βιολογικής αυτόχθονων κτηνοτροφία
- Διαφήμιση -

Με 30 εκατ. ευρώ περίπου στη βιολογική κτηνοτροφία (πρώτη δόση του 2018 που αντιστοιχεί στο 75% του ποσού ενίσχυσης των δικαιούχων) ξεκίνησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ τις πληρωμές των γεωργοπεριβαλλοντικών προγραμμάτων που πρόκειται – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronews – να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο 20ήμερο.
Ειδικότερα σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του υπουργείου το διάστημα 22 με 23 Δεκεμβρίου πιστώθηκαν 15.390.401 ευρώ σε 2.835 για τη διατήρηση στη βιολογική κτηνοτροφία καθώς και 13.642.092 ευρώ σε 4.166 δικαιούχους για την μετατροπή σε βιολογική κτηνοτροφία.

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής οι παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών. Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (https://p2.dikaiomata.gr/Organics16).

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πληρωμές όπως έχει γράψει η Agrenda οι πιστώσεις που αναμένονται τις επόμενες ημέρες αφορούν τέσσερα ακόμα προγράµµατα, την προκαταβολή της Απονιτροποίησης, τη δεύτερη δόση για τη βιολογική γεωργία (24,5 εκατ. ευρώ), το Κοµφούζιο και την πρώτη δόση για…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.