Σε 24 δόσεις οι αναδρομικές εισφορές για επικουρικό εφάπαξ

311
επικουρικό δόσεις
- Διαφήμιση -

Δύο χρόνια περιθώριο θα δώσει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) στους αυτοαπασχολούμενους μηχανικούς, δικηγόρους και ιατρούς προκειμένου να εξοφλήσουν τις εισφορές επικουρικού και εφάπαξ για το 2017-2018, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές από συνδικαλιστικούς κύκλους των ανωτέρω ασφαλισμένων, το σενάριο το οποίο έχουν υπόψη τους μετά από επαφές με κύκλους του Υπ. Εργασίας, προβλέπει εξόφληση των αναδρομικών εισφορών για την προαναφερθείσα διετία σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

- Διαφήμιση -

Ο λόγος για τις ελάχιστες εισφορές τις οποίες προβλέπει το νομοσχέδιο το οποίο κατέθεσε στη Βουλή το Υπ. Εργασίας την περασμένη εβδομάδα για τους κλάδους του επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ.

Σύμφωνα με τις εν λόγω διατάξεις, από το 2019, οι ελάχιστες μηνιαίες εισφορές για το επικουρικό και για το εφάπαξ θα υπολογιστούν ως ποσοστό 7% και 4% αντιστοίχως επί του βασικού μισθού άγαμου ανειδίκευτου εργάτη άνω…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.