Διασταυρωτικά ο έλεγχος παραγωγών – αγοραστών γάλακτος μέσω Άρτεμις

Άρτεμις
- Διαφήμιση -

Κάθε παραγωγός γάλακτος που παραδίδει γάλα σε αγοραστές όπως και κάθε αγοραστής που το παραλαμβάνει υποχρεούται να υποβάλλει στην εφαρμογή «Άρτεμις» μηνιαία δήλωση των ποσοτήτων αυτών όπως και της αξίας τους για κάθε είδος γάλακτος ξεχωριστά.

Σε περίπτωση που για κάποιον μήνα δεν έγιναν παραδόσεις ή παραλαβές γάλακτος, οι υπόχρεοι υποβολής της αντίστοιχης μηνιαίας δήλωσης, καταχωρούν τη σχετική πληροφορία,. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων το σχέδιο της ΚΥΑ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα «Μέτρα ελέγχου της αγοράς γάλακτος» που τέθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου σε δημόσια διαβούλευση έως και την Κυριακή 25 του μήνα.

- Διαφήμιση -

Ειδικότερα η απόφαση όσον αφορά την μηνιαία δήλωση παραδόσεων και παραλαβών γάλακτος αναφέρει:
1.1. Κάθε παραγωγός γάλακτος που παραδίδει γάλα σε αγοραστές υποχρεούται να υποβάλλει στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ τη μηνιαία δήλωση παραδόσεων γάλακτος, η οποία συνίσταται σε μια συγκεντρωτική, αναλυτική κατάσταση των παραδόσεων που πραγματοποιεί ο παραγωγός μηνιαίως, μαζί με την αξία αυτών, για κάθε είδος γάλακτος χωριστά και σύμφωνα με το Υπόδειγμα 3 του Παραρτήματος της παρούσας, το αργότερο μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από το χρόνο…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.