Έρχεται νέα δράση του ΕΣΠΑ για εμπόριο, εστίαση & εκπαίδευση

460
ΕΣΠΑ
- Διαφήμιση -

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται η νέα δράση του ΕΣΠΑ, “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση“, που αφορά μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τρεις τομείς του εμπορίου, της εστίασης και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια ύψους από 10.000 έως 150.000€ και οι επιχειρήσεις-δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν επιδότηση στο 50% του επιλέξιμου προϋπολογισμού τους με μέγιστο ποσό επιδότησης τις 75.000€.

- Διαφήμιση -

Ο διαθέσιμος προϋπολογισμός (δημόσια δαπάνη) ανέρχεται στα 60.000.000€ και είναι κατανεμημένος ανά 20.000.000€ για κάθε τομέα.

Δικαιούχοι
Δικαιούχοι είναι οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται:

  • στο λιανικό εμπόριο
  • στην παροχή υπηρεσιών εστίασης
  • στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης (προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, γενικής, τεχνικής, επαγγελματικής)
  • στην παροχή υπηρεσιών παιδικού και βρεφονηπιακού σταθμού και λοιπών υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας

Προϋποθέσεις
Δικαίωμα επιδότησης από το πρόγραμμα έχουν αποκλειστικά υφιστάμενες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης χρηματοδότησης…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.