Μέχρι τις 14/12 αιτήσεις για επιμόρφωση Γεωργικών Συμβούλων

Εθνικό Γεωργικών Συμβούλων Σύστημα Συμβουλών Αγρότες Ενημερωτικές Συναντήσεις
- Διαφήμιση -

Μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου θα μπορούν να κάνουν αίτηση τα φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να πιστοποιηθούν ως Γεωργικοί Σύμβουλοι, με τη διαδικασία αυτή να ακολουθεί τους επόμενους μήνες η προκήρυξη του Μέτρου 2.1 για την επιδότηση των υπηρεσιών τους.
Σύμφωνα με την πρόσκληση του ΕΛΓΟ, δυνατότητα πιστοποίησης ως Γεωργικοί Σύμβουλοι, έχουν:

Οι κάτοχοι πτυχίου Γεωπόνου, Κτηνιάτρου, Δασολόγου, Περιβαλλοντολόγου, Γεωλόγου, Μηχανικού Περιβάλλοντος, Οικονομολόγου, Οινολόγου, Τεχνολόγου Γεωπονίας, Τεχνολόγου Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας (Α.Ε.Ι.-Α.ΤΕ.Ι.) ή αναγνωρισμένων ισότιμων τίτλων σπουδών, σχολών της αλλοδαπής.

- Διαφήμιση -

Οι κάτοχοι των ανωτέρω πτυχίων που είναι εργαζόμενοι στο Δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, την αυτοδιοίκηση και τους φορείς της, υπό οποιαδήποτε σχέση εργασίας και τα μέλη του Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού των Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι-Α.ΤΕ.Ι) στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και των αρμοδιοτήτων της υπηρεσίας ή του φορέα για…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.