Δ.Σερρών: Παράταση Διαβούλευσης – Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου φωτισμού

188
οχήματα Δημοτική Κοινότητα Σερρών Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι έχει παραταθεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr) η διαβούλευση ΤΠ με τίτλο ««Βελτίωση-Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου φωτισμού με χρήση νέων τεχνολογιών και εξοικονόμηση ενέργειας» (Κωδικός διαβούλευσης:18DIAB000003802).

Νέα ημερομηνία λήξης: 19-11-2018.

- Διαφήμιση -

Η αναζήτηση γίνεται με τον κωδικό διαβούλευσης, ενώ τα πεδία των ημερομηνιών “Από ….. ¨Εως” πρέπει να είναι κενά.

Ο Δήμος Σερρών αφού έλαβε υπόψη:
• Τη με αριθμό 599/2018 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών με την οποία έγινε έγκριση των όρων λήψης δανείου από το ΤΠΔ για το έργο «Βελτίωση-Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου φωτισμού με χρήση νέων τεχνολογιών και εξοικονόμηση ενέργειας» του Δήμου Σερρών
• Τον Οδηγό Μελετών του ΚΑΠΕ για τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας σε εγκαταστάσεις οδοφωτισμού ΟΤΑ Α΄και Β΄ (Μάρτιος 2018, 1η επικαιροποίηση)

προχωρά στη διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης (Τεχνικού Διαλόγου) μέρους των εγγράφων (Διακήρυξη) για την προμήθεια «Βελτίωση-Ενεργειακή Αναβάθμιση δικτύου φωτισμού με χρήση νέων τεχνολογιών και εξοικονόμηση ενέργειας» (φωτιστικά σώματα τύπου LED) και καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση προτάσεων/παρατηρήσεων επί του σχεδιασμού της διακήρυξης και των παραρτημάτων αυτής.

Οι Τεχνικές Προδιαγραφές έχουν τεθεί ήδη σε διαβούλευση (18DIAB000003802). Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr , σύμφωνα με τα οριζόμενα στην πλατφόρμα διαβουλεύσεων του ΕΣΗΔΗΣ.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας, ο Δήμος Σερρών συγκεντρώνει, αναρτά στην ιστοσελίδα του και επεξεργάζεται τις παρατηρήσεις που υποβλήθηκαν. Οι παρατηρήσεις δεν είναι δεσμευτικές για τον Δήμο.

Δείτε εδω:
Διαβούλευση 
Διακήρυξη

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.