Τα θέματα που συζητήθηκαν στο ΔΣ του Δ.Σερρών – Βίντεο

169
Σερρών θέματα Δημοτικό LED Τετάρτης Συμβούλιο
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών, στην αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής του Διοικητηρίου.

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν το σώμα ήταν και αυτό των μειώσεων στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ.

- Διαφήμιση -

Ο πρόεδρος της Επιχείρησης κ.Γάτσιος, στην εισήγησή του ανέφερε τους λόγους που η ΔΕΥΑΣ προχωράει σε μειώσεις. Κατηγορήθηκε όμως από την αντιπολίτευση για προεκλογική σκοπιμότητα και ζητήθηκαν εξηγήσεις τεχνικής φύσης, τόσο από τον κ.Φωτιάδη, όσο και από τον κ.Μηλίδη, τις οποίες έδωσε ο Γ.Διευθυντής της ΔΕΥΑΣ κ.Νίκος Σαφαρίκας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την έναρξη της συνεδρίασης, τέθηκε ερώτημα προ ημερησίας διάταξης από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ευθύμη Ραμπότα και πρώην Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ, προς τον νυν Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ.Βασίλη Τερζή, εκφράζοντας την απορία για την σκοπιμότητα επαναφοράς θεμάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Μητρούση η λειτουργία της οποίας, διεκόπη το 2011, τονίζοντας πως με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε ενδεχομένως να επανέλθουν και άλλα ζητήματα που αφορούν και τα άλλα νομικά πρόσωπα του Δήμου Κ.Μητρούση για το έτος 2011.
Ο κ.Τερζής απαντώντας τόνισε, πως η ενέργεια αυτή προήλθε κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ για την διερεύνηση τυχόν εκκρεμοτήτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Μητρούση, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του κ.Στέφανου Φωτιάδη, κ.Χρυσανθίδης Βασίλης ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον κ.Ραμπότα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.