Τα ποσά και οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν έως το τέλος του έτους

220
τέλος αποζημίωσης παράταση
- Διαφήμιση -

Tον δρόμο για μία σειρά μεγάλων πληρωμών έως το τέλος του έτους άνοιξε την περασμένη Παρασκευή η καταβολή του 70% της Βασικής Ενίσχυσης στους δικαιούχους παραγωγούς. Με την πληρωμή σημαντικών δράσεων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον Νοέμβριο, θα ακολουθήσουν, μέσα στον Δεκέμβριο, και οι άμεσες ενισχύσεις των Ελλήνων αγροτών για το έτος 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα συνεχίζονται οι πληρωμές ανειλημμένων υποχρεώσεων της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Νοέμβριος
Σύμφωνα με τον Οργανισμό, οι πληρωμές για τις δράσεις του ΠΑΑ θα έχουν εξοφληθεί έως το τέλος του Νοέμβρη, που σημαίνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες.

- Διαφήμιση -

Σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι βάσει του ημερολογίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, έως το τέλος του μηνός θα πληρωθούν οι δικαιούχοι των γεωργο-περιβαλλοντικών δράσεων (Μείωση της Νιτρορύπανσης) την πρώτη τους προκαταβολή, ύψους 35 εκατ. ευρώ περίπου.

Μέσα στον μήνα, όμως, προγραμματίζεται και η προκαταβολή, ύψους 25 εκατ. ευρώ περίπου, στους δικαιούχους της Βιολογικής Γεωργίας…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.