Ο Δ.Σιντικής μαζί με τους επιχειρηματίες της περιοχής στη Philoxenia

248
Philoxenia
- Διαφήμιση -

Με στόχο την εξωστρέφεια, την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ο Δήμος Σιντικής συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά -με δικό του περίπτερο- στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA, που θα πραγματοποιηθεί από 09 έως 11 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας και διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2014 ο δήμος Σιντικής, υλοποιεί –μεθοδικά και συντονισμένα- σχέδιο τουριστικής ανάδειξης της περιοχής, προκειμένου να πετύχει αύξηση της επισκεψιμότητας και ενίσχυση, ουσιαστικά, της τοπικής οικονομίας.

- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σιντικής απευθύνει κάλεσμα σε όσους επαγγελματίες επιθυμούν να διαφημίσουν την επιχείρησή και τις υπηρεσίες τους, να προσκομίσουν έντυπο διαφημιστικό υλικό, στο περίπτερο 14, stand 8, του Δήμου Σιντικής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.