Κώδικας δεοντολογίας κατά την παραγωγή ελαιολάδου

ελαιολάδου
- Διαφήμιση -

Έκκληση για την τήρηση ορθών πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία του Ελαιολάδου και ευχές για μια καλή ελαιοκομική περίοδο εκφράζουν τα μέλη του ΔΣ κι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ελαιοκομικής περιόδου 2018/19 εύχονται σε όλους όσοι εμπλέκονται επιχειρηματικά με το ελαιόλαδο – παραγωγούς, ελαιουργούς, διακινητές, τυποποιητές και εξαγωγείς – μια επαγγελματικά καλή και πετυχημένη εμπορική χρονιά!

- Διαφήμιση -

Είναι σε όλους γνωστός ο ρόλος και η σημασία που διαχρονικά έχει ο ελαιοκομικός τομέας και τα προϊόντα του και κυρίως το ελαιόλαδο στην αγροτική μας οικονομία, ρόλος και σημασία που διευρύνονται και επαυξάνονται στα πλαίσια της νέας πορείας που καλείται να ακολουθήσει η εθνική μας οικονομία συνολικά, προκειμένου η χώρα να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και της απασχόλησης και να ξεφύγει από τα οικονομικά αδιέξοδα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.