Εκδήλωση: «Ο Δίσκος της Φαιστού»

173
- Διαφήμιση -

Η Μακεδονική Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΣ, του Επιμελητηρίου Σερρών και του ΤΕΙ Κρήτης, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο Δίσκος της Φαιστού«.

Ο Δρ. Γκάρεθ Όουενς, ειδικός σε θέματα μινωικής γραφής, έχοντας αφοσιωθεί στη μελέτη του Δίσκου για δέκα χρόνια έχει προχωρήσει, σε συνεργασία με τον καθηγητή Φωνητικής στην Οξφόρδη Τζον Κόουλμαν, την «ανάγνωση» στο 99%. Πλέον είναι σε θέση να μας «αποκαλύψει» τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού, δίνοντας μια τεκμηριωμένη, εμπεριστατωμένη και αξιόπιστη ερμηνεία του δίσκου.

- Διαφήμιση -

Με σεβασμό απέναντι στην ιστορία και επίγνωση του βάρους του εγχειρήματός του, προχωράει ένα βήμα παραπέρα στην «ερμηνεία» του δίσκου, μιλάει για την πεμπτουσία του και μας δίνει ίσως το «κλειδί» για την είσοδο στα άδυτα του μινωικού κόσμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 19.00, στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών, στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται στο ενδιαφερόμενο κοινό κάθε ηλικίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.