Κεντρική Βιβλιοθήκη: Βιωματικό σεμινάριο θεάτρου για νέους και ενήλικες

86
Βιβλιοθήκη Απρίλιο σεμινάριο φιλαναγνωσίας Σερρών Δράσεις Αφιέρωμα
- Διαφήμιση -

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών αγκαλιάζει το θέατρο και φιλοξενεί ένα σχετικό βιωματικό σεμινάριο θεάτρου για νέους και ενήλικες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε δύο συναντήσεις:
Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30-20:30 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00-14:00. Εμψυχώτρια – συντονίστρια είναι η θεατρολόγος και εκπαιδευτικός Σύκα Γεωργία και ο θεματικός πυρήνας του σεμιναρίου θα είναι το ζήτημα της αναμονής.

Θα διερευνηθούν οι δυνατότητες του λόγου, του σώματος, της φωνής, καθώς και της έκφρασης σε πρωταρχικό επίπεδο επικοινωνίας, πάντα μέσα από μια διυποκειμενική εμπειρία εντός της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και σε ενήλικες, που είτε είναι αρχάριοι είτε έχουν μικρή ερασιτεχνική προηγούμενη επαφή με το θέατρο. Θα λαμβάνει χώρα στον 5ο όροφο της βιβλιοθήκης και απαιτείται προεγγραφή στα τηλέφωνα 2321098550 και 2321098557.

Για καλύτερη ενημέρωση, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα της βιβλιοθήκης: www.serrelib.gr ή να προμηθεύεστε τα έντυπα προγράμματα από τα γραφεία δανεισμού…

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.