Σέρρες – Τριήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

870
Κωνσταντινούπολη
- Διαφήμιση -

Πρωτεύουσα του Βυζαντίου, σήμερα είναι απλά μια ευρωπαϊκή πόλη της Τουρκίας. Ωστόσο τα μνημεία της, με κορυφαίο την Αγία Σοφία, διατηρούνται στο πέρασμα των αιώνων και μαρτυρούν την περασμένη δόξα.

Η μαγεία, η κουλτούρα και ο ρομαντισμός που αποπνέει η Κωνσταντινούπολη, δεν περιγράφονται με λόγια. Με τόσα σημαντικά ιστορικά κτήρια και μνημεία, νέες αίθουσες τέχνης και μουσεία, αλλά και πανέμορφα φυσικά τοπία και έντονη νυχτερινή ζωή, η Πόλη δε μοιάζει με καμιά.

- Διαφήμιση -

Επιλέξτε να ταξιδέψετε με ένα ενημερωμένο ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς έτσι δεν θα ασχοληθείτε με την οργάνωση της εκδρομής σας και θα έχετε την πολυτέλεια να απολαύσετε τις διακοπές σας!

Η εκδρομή και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε είναι μέσω του
Ταξιδιωτικού Γραφείου Θωμόγλου Αχιλλέα στις Σέρρες.

Kωνσταντινούπολη – Πριγκηπόννησα (15 με 18 Νοεμβρίου)

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου (1η ημέρα)  – 10:00 π.μ. Αναχώρηση από Ν. Σκοπό
Άφιξη στο Τελωνείο Κήπων για έλεγχο. Επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων. Μετά τον τουρκικό έλεγχο στα σύνορα , μέσω Μαλγάρων και Ραιδεστού, άφιξη στην Πόλη.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου (2η ημέρα)
Στις 08:00 το πρωί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλή. Προσκύνημα στον Ιερό Ναό, επίσκεψη στο Αγίασμα με τα μισοτηγανισμένα ψάρια, καθώς και στους τάφους των Πατριαρχών.

Στην συνέχεια μεταβαίνουμε στην Παναγία των Βλαχερνών όπου ακούστηκε πρώτη φορά το «Υπερμάχω». Ακολούθως θα επισκεφθούμε τον ΄Αγιο Δημήτριο Ξυλοπόρτης και στην συνέχεια τον Αγιο Γεώργιο στο Πατριαρχείο για προσκύνημα. Μετά την ολοκλήρωση του προσκυνήματος μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο και βόλτα στην πλατεία ΤΑΞΙΜ και βραδινό φαγητό εξ ιδίων.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου (3η ημέρα)
Πρωϊνό στο Ξενοδοχείο. Αναχώρηση για προσκύνημα και ξενάγηση στην όμορφη Αγια – Σοφιά. Στην συνέχεια μετάβαση στον Ιππόδρομο για να γνωρίσουμε τα αξιόλογα μνημεία. Στην συνέχεια πεζή μετάβαση στην περίφημη κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί), με ελεύθερο πρόγραμμα για περιήγηση στα καταστήματα και μεσημεριανό φαγητό εξ ιδίων. Μετά επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. (Ενδεχομένως μετάβαση στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ για ομαδικό φαγητό.)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου (4η ημέρα)
Πρωϊνό στο Ξενοδοχείο και αμέσως αναχώρηση από το λιμάνι Καμπά-Τας , δίπλα από το Ντολμά Μπαξέ, για το νησί της Πριγκήπου. Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου , επίσκεψη στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου και μεσημεριανό φαγητό σε παραλιακές ταβέρνες του νησιού. Αν υπάρχει χρόνος ο γύρος του νησιού με παϊτόνια.

Αναχώρηση με το καραβάκι για την Πόλη και στην συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Αφιξη στις Σέρρες αργά το απόγευμα.

Τιμή συμμετοχή 120 €

Στην τιμή περιλαμβάνονται :
Η μεταφορά με πούλμαν Σέρρες-Κωνσταντινούπολη- Σέρρες
Διαμονή σε Ξενοδοχείο 4 * με πρωινό
Δεν περιλαμβάνονται:
Πάσης φύσεως εισιτήρια (Μουσεία – ταβέρνες – Καράβια κ.λ.π.)

Ταξιδιωτικό Γραφείο Θωμόγλου Αχιλλέα – ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 1 & ΒΑΣ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ: 23210 25397 – 25341, ΤΗΛ & FAX: 23210 20475
EMAIL : thtravel@otenet.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.