Την διάθεση επιπλέον καυσόξυλων για όλες τις κοινότητες ζήτησε ο Δήμαρχος Σιντικής

259
Δήμος Σιντικής
- Διαφήμιση -

Με έγγραφη επιστολή ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης ενημέρωσε το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου για την έλλειψη χωρικών κυβικών καυσόξυλων στους δικαιούχους δημότες και αιτήθηκε τη χορήγηση επιπλέον ποσότητας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για θέρμανση ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Στο έγγραφό του αναφέρει και την αισθητή μείωση του ατομικού εισοδήματος που δυσχεραίνει επιπρόσθετα την ικανοποίηση της ανάγκης για θέρμανση ιδίως σε περιοχές που οι τιμές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι πολύ χαμηλές.

- Διαφήμιση -

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Σιντικής προς το Δασαρχείο:
Σας ενημερώνουμε ότι με την έναρξη της διάθεσης καυσόξυλων από την υπηρεσία σας διαπιστώθηκε η ανάγκη χορήγησης επιπλέον χωρικών κυβικών μέτρων καυσόξυλων σε όλες τις κοινότητες καθόσον οι διανεμηθείσες ποσότητες δεν επαρκούν.

Το πρόβλημα είναι ιδιάζον κοινωνικό, ειδικότερα σε αυτήν την οικονομική ύφεση την οποία διάγει ο τόπος μας. Τα εισοδήματα έχουν ελαττωθεί και αυτές οι ελάχιστες κοινωνικές παροχές επ’ ουδενί λόγο θα πρέπει να μηδενιστούν. Θα πρέπει όλοι οι δικαιούχοι επηρεαζόμενοι δημότες να ικανοποιηθούν. Στις δύσκολες εποχές χρησιμοποιούνται τα αποθέματα και αν δεν επαρκούν θα πρέπει να εξευρεθούν είτε από την εμπορευόμενη ξυλεία είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο που μπορεί να προταθεί από εσάς.

Δεν είναι δυνατόν δίκην «φωτοβολίδας» να μειώνονται οι τιμές αλλά να μην υπάρχουν ξύλα για διάθεση! Είναι στα όρια του εμπαιγμού!
Μετά τα παραπάνω, παρακαλούμε θερμώς για τις ενέργειες σας με στόχο την αύξηση κάλυψης των αιτήσεων μέχρι του αριθμού κάλυψης όλων των δικαιούχων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.