Αγιασμός Λαογραφικού Ομίλου Βλάχων και Φίλων “Λαϊλιάς”

594
Βλάχων Λαϊλιάς
- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο με αφορμή την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου ευχαριστεί τα μέλη, τους χορευτές, τους φίλους καθώς και όλους όσους στήριξαν τον Όμιλό μας κατά την περσινή περίοδο. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη και κρίνεται απαραίτητη σε κάθε δραστηριότητα μας προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι και να υλοποιηθούν οι προσπάθειές μας.

Επιπλέον ανακοινώνει την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα του Ομίλου, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας – 34ης Εκπαιδευτικής Περιόδου εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών.

- Διαφήμιση -

Υπενθυμίζουμε πως από τη Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκίνησαν τα μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα του Ελλαδικού χώρου.

Λειτουργούν:
Τέσσερα (4) Παιδικά τμήματα, ένα (1) Εφηβικό, ένα (1) Παραστάσεων καθώς και τέσσερα (4) τμήματα Ενηλίκων. Η διδασκαλία για κάθε τμήμα είναι έως τέσσερις (4) φορές την εβδομάδα.

Δάσκαλοι Χορού:
Βασίλης Τερζής, Δήμητρα Πάντσιου.

Διεύθυνση: Ομήρων 18 (ο δρόμος απέναντι από τη Στοά Καπλανίδη)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2321058100, 6977651857 και 6948949698.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.