Θοδωρής Ζιώγας: Με τις ευχές των Σερραίων «πετάει» για Αργεντινή

ΖΙΩΓΑΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΘΛΗΤΗΣ
- Διαφήμιση -

Με τον αθλητή του ΓΑΣ Βισάλτη Νιγρίτας Θοδωρή Ζιώγα στην αποστολή της αναχωρεί σήμερα Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 15:45 από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Eλληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 18 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Ο Σερραίος πρωταθλητής της σφυροβολίας που το καλοκαίρι είχε πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U18 που είχε διεξαχθεί στο Γκιορ της Ουγγαρίας και για ελάχιστα εκατοστά δεν προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος του, είναι έτοιμος για αυτήν την τόσο σπουδαία διοργάνωση.

- Διαφήμιση -

«Ο Θοδωρής είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτήν την περίοδο, σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν το Πανευρωπαϊκό» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του νεαρού αθλητή Πασχάλης Γκουγκούδης που πιστεύει ότι ο Θοδωρής Ζιώγας μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο. «Σε αυτούς τους αγώνες θα γίνει κάτι για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος παγκόσμια. Οι αθλητές θα ρίξουν δύο φορές, την Παρασκευή και τη Δευτέρα. Οι καλύτερες επιδόσεις των δύο ημερών θα προστεθούν και θα βγει το αποτέλεσμα. Πλεονέκτημα για εμάς είναι ότι ο Θοδωρής είναι ένας σταθερός αθλητής» είπε ο Πασχάλης Γκουγκούδης που υπογράμμισε ότι και μόνο η συμμετοχή ενός αθλητή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι μεγάλη επιτυχία.

Η Ελληνική αποστολή
Συνολικά 33 Έλληνες αθλητές-τριες συμμετέχουν στην Ελληνική αποστολή και θα αγωνιστούν σε 12 αθλήματα. Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος της ΕΟΕ και πρόεδρος της κωπηλατικής ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς.

Αναλυτικά οι αθλητές-τριες που είναι στην Ελληνική αποστολή και θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων είναι:

Στίβος: (13 αθλητές/τριες) Δόση Παναγιώτα, Φιάσκα Όλγα, Καλογεράκης Γεράσιμος, Καρύδη Σπυριδούλα Κεσσίδη Σοφία, Κοσμίδου Σταυρούλα, Σάντας Αντώνιος, Σπύρου Βασιλεία, Ζιώγας Θεόδωρος, Κελεπούρης Άνθιμος, Καμαρινός Ιωάννης, Ιωαννίδου Ελένη, Τζένγκο Ελίνα.
Κολύμβηση: (4) Γεωργακόπουλος Ανδρέας, Κοντογεώργου Ελένη, Παυλοπούλου Νικολέττα, Θώμογλου Σάββας
Ταεκβοντό: (3) Σοφοτάσιος Ανάργυρος, Ιωάννου Γεώργιος, Τζέλη Φανή
Κωπηλασία: (3) Μπούρμπου Χριστίνα, Κυρίδου Μαρία, Καράκογλου Στέφανος
Ιστιοπλοΐα: (2) Δίβαρη Αικατερίνη, Καλπογιαννάκης Αλέξανδρος
Άρση βαρών: (2) Γαλιατσάτος Γεράσιμος, Καρδαρά Μαρία
Ενόργανη Γυμναστική: (1) Κατσάλη Ελβίρα
Καταδύσεις: (1) Μόλβαλης Νικόλαος
Καράτε: (1) Κυδωνάκη Κυριακή
Ρυθμική Γυμναστική: (1) Μαγοπούλου Ιωάννα
Επ. αντισφαίριση: (1) Σγουρόπουλος Ιωάννης
Τραμπολίνο: (1) Σακελλαρίδου Αντωνία

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.