Δεν υπάρχει άλλη παράταση για τα Σχέδια Βελτίωσης βεβαιώνουν οι διαχειριστικές

παράταση
- Διαφήμιση -

Δεν τίθεται, αυτή τη φορά, θέμα παράτασης της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των επενδυτικών φακέλων που σχετίζονται με τα Σχέδια Βελτίωσης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων, όπως διαβεβαιώνουν κατηγορηματικά στελέχη της αρμόδιας διαχειριστικής αρχής του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

- Διαφήμιση -

Σημειωτέον ότι η σχετική προθεσμία που λήγει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, είναι αποτέλεσμα πέντε διαδοχικών παρατάσεων, οι οποίες από ένα σημείο και μετά φαίνεται να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά τα οποία λύνουν.

Άλλωστε, όσο περισσότερες είναι οι παρατάσεις, τόσο περισσότεροι είναι οι δικαιούχοι που προσέρχονται με καθυστέρηση στα γραφεία των μελετητών και απαιτούν κάθε φορά την αναζήτηση λύσεων της τελευταίας στιγμής για την συμπλήρωση των αιτήσεων. Κάτι τέτοιο φαίνεται να γίνεται τα τελευταία 24ωρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συνωστισμό αγροτών στα κατά τόπους μελετητικά γραφεία, σε μια ύστατη προσπάθεια να κατεβάσουν τελικά επενδυτικό φάκελο. Να σημειωθεί επίσης ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι δυσκολίες έχουν να κάνουν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.