Ένταξη του Δήμου Σιντικής στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός
- Διαφήμιση -

Την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 238.000 € κατάφερε ο Δήμος Σιντικής με την έγκαιρη υποβολή αίτησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών για την προμήθεια μηχανημάτων έργου.

Συγκεκριμένα, η προμήθεια αφορά σε τρία μηχανήματα έργου (2 φορτωτές – εκσκαφείς και 1 φορτωτή) και καλείται να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός αγροτικού δήμου με έκταση 1,2 στρέμματα. Τα νέα μηχανήματα θα προστεθούν στον υπάρχοντα εξοπλισμό και θα μπορέσουν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

- Διαφήμιση -

Η χρήση των συγκεκριμένων μηχανημάτων αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα στην οικονομία της περιοχής καθώς θα συμβάλλει στη βελτίωση και συντήρηση των υποδομών ενός αγροτικού δήμου, του οποίου οι δραστηριότητες αφορούν κυρίως στην άρδευση, στην αγροτική και αστική οδοποιία, στον αστικό εξοπλισμό κτλ.

Τα νέα μηχανήματα διαθέτουν νέα τεχνολογία, θα παράγουν λιγότερους ρύπους και θα καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα, ενώ σε συνδυασμό με τα υφιστάμενα θα μειώνεται σημαντικά η μετακίνησή τους, λόγω της μεγάλης εδαφικής διασποράς των οικισμών του Δήμου Σιντικής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.