“Μπαμπάδες με ρούμι” σήμερα στο Θερινό Θεατράκι Σερρών

776
Μπαμπάδες
- Διαφήμιση -

“Μπαμπάδες με ρούμι” των Ρέππα-Παπαθανασίου
10 Σεπτεμβρίου 9:15 στο θερινό θεατράκι Σερρών.

Πρόκειται για ένα έργο με καυστική σάτιρα της σύγχρονης νεοελληνικής κοινωνίας, με απίθανες καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τον θεατή να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

- Διαφήμιση -

Στη μαύρη, αστυνομική κωμωδία, αποτυπώνονται μέσα από ακραίες καταστάσεις τα ρευστά όρια μεταξύ καλού και κακού, ηθικού και ανήθικου.

Ο Πατέρας της οικογένειας είναι ετοιμοθάνατος αλλά οι γιοι και οι νύφες του καταστρώνουν σχέδια για το πως θα μοιράσουν το βιός του «μακαρίτη».

Και εκεί γίνεται η Μεγάλη Σφαγή. Ποιος θα φάει τα πιο πολλά και πως θα εξαπατήσει ο ένας τον άλλον. Οι ήρωες είναι αμοραλιστές, κυνικοί, χωρίς συνείδηση, χωρίς αισθήματα ταμένοι όλοι στο μεγάλο στόχο, το χρήμα!

Ανατριχιαστικά πράγματα συμβαίνουν στο έργο, όπως, απόπειρα φόνου, τυμβωρυχία, φόνοι εξ αμελείας, τα οποία τα περνάνε οι συγγραφείς μέσα από το φίλτρο μιας πανέξυπνης φάρσας με αστυνομική πλοκή, μαύρο χιούμορ και έναν καταιγισμό από ξεκαρδιστικές ατάκες.

Θεατρική ομάδα Δήμου Νέας Ζίχνης

ΔΙΑΝΟΜΗ (με σειρά εμφάνισης)
Χρήστος: Στέλιος Μπουναρέλης
Βάσω: Μαρία Μήτρακα Δελόγλου
Τζένη: Νατάσα Τσανακτσή
Βέσκα: Αναστασία Παναγιωτίδου
Παναγιώτης: Σταύρος Λουλακάκης
Ρόη: Δήμητρα Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία : Παντελής Παπαδόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ευαγγελία Τολα
Μουσικές επιλογές: Antonis Soulougkas
Φωτισμός-Ήχος: Πασχάλης Φουντατζής
Κατασκευή σκηνικών: Stavros Dimou

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.