Εκκίνηση της νέας πολιτιστικής περιόδου στην Αδελφότητα Μικρασιατών Ν.Σερρών

Αδελφότητα
- Διαφήμιση -

Εκκίνηση της νέας πολιτιστικής περιόδου , 2018-2019, με αισιόδοξα και ευχάριστα μηνύματα για την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών «Ο Άγιος Πολύκαρπος» . Με τις πιο θερμές ευχές για δημιουργική πολιτιστική χρονιά ξεκινά η νέα πολιτιστική περίοδος 2018-2019 για την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Η Αδελφότητα έχει προγραμματίσει και θα συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις. Συμμετοχή σε εκδηλώσεις με το Χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων, συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Εθνικής Μνήμης για την 96η επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής.

- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετέχει στην 16η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση της ΚΕΔΗΣ ,του δήμου Σερρών, σε συνεργασία με τους 14 πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης των Σερρών, στο θεατράκι του δήμου Σερρών με το Χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων της Αδελφότητας, με χορούς των αλησμόνητων πατρίδων από την περιοχή της Καππαδοκίας, υπό την επιμέλεια της χοροδιδασκάλας Ματένιας Ανατολάκη, ενώ το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 θα φιλοξενήσει στην ίδια εκδήλωση τον Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας από την Κατερίνη.

ΆλωσηΤην Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετέχει στις εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης για την 96η επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής ,που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών σε συνεργασία με την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος» .Το πρωί θα πραγματοποιηθεί δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην συνέχεια ομιλία από το μέλος της Αδελφότητας, Φιλόλογο , κ. Μαρία Καραθανάση , με θέμα « Η Μικρασιατική Καταστροφή στη νεοελληνική λογοτεχνία».

Επισημαίνεται ότι άρχισαν οι εγγραφές για τα τμήματα εκμάθησης των παραδοσιακών χορών. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικό ,εφήβων και ενηλίκων . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Αδελφότητας και στο τηλέφωνο 2321037350 καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες, από 7-9 μ.μ.ή στο κινητό τηλέφωνο 6937624945.

Ο Αγιασμός για την έναρξη της πολιτιστικής περιόδου 2018-2019 , θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, στην Εστία της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών, Ικονίου 5, Σέρρες
Το διοικητικό συμβούλιο της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών “Ο Άγιος Πολύκαρπος”, καλεί τα μέλη και τους φίλους της Αδελφότητας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις παραπάνω εκδηλώσεις και εύχεται καλή πολιτιστική περίοδο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.