Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Serres School Music Festival

- Διαφήμιση -

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, των καθηγητών τους και κυρίως εκατοντάδων Σερραίων, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης το 8ο School Music Festival, στο Θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών.

Οι μαθητικές μπάντες εντυπωσίασαν και δίκαια απέσπασαν το χειρικρότημα του κοινού που είχε την ευκαιρία να απολαύσει τραγούδια και ήχους από όλο το φάσμα του πενταγράμμου. Ρεπερτόριο από την Ελληνική και ξένη μουσική, από έντεχνα και παραδοσιακά μέχρι jazz, ταξίδεψαν τους θεατές με τον πιο γλυκό τρόπο.

- Διαφήμιση -

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Αραμπατζής, ο Γενικός Γραμματέας Σοφοκλής Θεμιστοκλέους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και βέβαια ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, Βασίλης Τερζής.

Στις 3 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν τέσσερα σχολικά μουσικά συγκροτήματα από το Μουσικό Σχολείο Σερρών και η τζαζ μπάντα μαθητών της Δημοτικής Επιχείρησης Κομοτηνής και στις 4 Σεπτεμβρίου σχήματα από το Μουσικό Σχολείο Σερρών, το 5ο Λύκειο Σερρών, το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών και το μαθητικό σχήμα έντεχνης μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Σερρών.

Συνολικά 110 νεαροί καλλιτέχνες συμμετείχαν σε ένα μοναδικό διήμερο μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκφράζοντας τις μουσικές ευαισθησίες τους και ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους.

Οι συμμετέχοντες στο τέλος της εκδήλωσης παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ κοινή προσδοκία όλων είναι να διατηρηθεί ο αυτός ο θεσμός, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, σε αυτή την ευαίσθητη και δημιουργική ηλικία να εκφραστούν μέσα από την μουσική.

Η διοργάνωση κατά κοινή ομολογία ήταν άρτια από κάθε άποψη, με τη συμβολή των ανθρώπων του Δήμου, της ΚΕΔΗΣ και του Τεχνικού Συμβούλου Υλοποίησης που ήταν η επιχείρηση “Υπηρεσίες Οργάνωσης Εκδηλώσεων – Βέρρος Κωνσταντίνος” 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.