16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών.

Λαμπαδηδρομία
- Διαφήμιση -

Για 16η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας, διοργανώνουν την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.
Η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη.
Ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου από το Αγρίνιο. Πρώτος σταθμός, όπως έχει καθιερωθεί θα είναι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, πόλη στην οποία πραγματοποιήθηκε η πρώτη λαμπαδηδρομία, ενώ η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου στην Πάτρα, πόλη στην οποία θα φιλοξενηθεί η 29η Αμφικτιονία των Συλλόγων και των Φορέων της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Στα πλαίσια της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Νομός Σερρών υποδέχεται την Φλόγα της Αγάπης, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΕΜΒΡΙΟΥ στην Τερπνή όπου θα διανυκτερεύσει. Την Φλόγα θα μεταφέρουν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου με τη μέριμνα του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής και θα την υποδεχθούν οι κάτοικοι και οι φορείς της Τερπνής.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στη Νιγρίτα στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2018. Λαμπαδηδρόμοι θα είναι παιδιά από τον Ορειβατικό Σύλλογο, τον Συνδέσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νιγρίτας «Βισάλτες» και του αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do – Kick box “MONOMAXOI” Νιγρίτας.

- Διαφήμιση -

Παρακαλούμε να καλύψετε δημοσιογραφικά το πολύ σπουδαίο αυτό γεγονός για τo νομό μας συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επίτευξη του στόχου, που είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στην ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.