Μ. Κόλλια-Τσαρουχά: Συγχαρητήρια επιστολή στις Σερραϊκές εταιρείες που διακρίθηκαν

1626
Κόλλια Ποντίων επιστολή
- Διαφήμιση -

Συγχαρητήρια επιστολή της Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στις εταιρείες Νέκταρ, Μελισσοκομία Αμφίπολης, ΝΙΝΟ, ΣΕΡΓΑΛ, Βλαδίκας.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στις Σερραϊκές εταιρείες που διακρίθηκαν με διεθνή βραβεία.

- Διαφήμιση -

Πρόκειται για τις εταιρείες Νέκταρ, Μελισσοκομία Αμφίπολης, ΝΙΝΟ, ΣΕΡΓΑΛ, Βλαδίκας, για τις διακρίσεις που έλαβαν από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- (International Taste and Quality Institute -iTQi-) αποσπώντας βραβεία ανώτερης ποιότητας και γεύσης.

επιστολή

Ακολουθεί απόσπασμα της επιστολής της Υφυπουργού κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά:

Διακρίσεις όπως η συγκεκριμένη θέτουν τις Σέρρες στο επίκεντρο του διεθνούς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Η παγκόσμια διάκριση που πέτυχε η επιχείρησή σας, αναδεικνύει τα σερραϊκά προϊόντα και προάγει την επιχειρηματικότητα του τόπου μας, κάνοντας περήφανους όλους τους Σερραίους και όλες τις Σερραίες. Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσετε την εξαιρετική πορεία σας και πως θα εμπνεύσετε και θα ενθαρρύνετε πολλούς συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.