Συγχαρητήρια επιστολή ΕΒΕΣ προς ΝΕΚΤΑΡ

0
350
ΝΕΚΤΑΡ
- Διαφήμιση -

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε το Επιμελητήριο Σερρών προς την Σερραϊκή Επιχείρηση ΝΕΚΤΑΡ των Αδελφών Κουρτίδη, με αφορμή την διεθνή της διάκριση.

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Εκφράζω προσωπικά και εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών τα θερμά Συγχαρητήριά μας για τα Χρυσά Βραβεία Ποιότητας που απέσπασε η εταιρεία σας για τα αναψυκτικά της στo διαγωνισμό των αναγνωρισμένων διεθνώς iTQi Superior Taste Awards.

- Διαφήμιση -

Η Διεθνής αυτή Βράβευση καταδεικνύει την ήδη αναγνωρισμένη από τους καταναλωτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ποιότητα των προϊόντων σας, αποτέλεσμα ικανότητας, σκληρής δουλειάς και μεθοδικότητας στο επιχειρείν, με καινοτομία και εξωστρεφή προσανατολισμό, προϋποθέσεις επιτυχίας για τις επιχειρήσεις της χώρας και ιδιαίτερα για αυτές του κλάδου της μεταποίησης. Είστε πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση.

ΝΕΚΤΑΡΣας ευχαριστούμε που κάνετε υπερήφανη την επιχειρηματική κοινότητα του τόπου μας με τη διάκριση της επιχείρησής σας, μέσω της οποίας προβάλλονται σε όλο τον κόσμο με τον πιο αναγνωρισμένο τρόπο ο Νομός Σερρών και τα σερραϊκά προϊόντα, καθώς και η Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα γενικότερα.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και Εις Ανώτερα!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.