Γεννηματά από Σέρρες: “Ο Τσίπρας είναι δεξιός με βούλα”

Σέρρες
- Διαφήμιση -

Από τις Σέρρες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έστειλε μήνυμα νίκης στους φίλους του κινήματος που κατέκλυσαν την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική της ομιλία.

Νωρίτερα, επισκέφθηκε το Μουσείο και το λιμάνι της Αμφίπολης, ενώ είχε και επαφές με παραγωγικούς φορείς του Νομού.

- Διαφήμιση -

Στην ομιλία της η κα Γεννηματά άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και κυρίως για το Μακεδονικό, για το οποίο κατηγόρησε και την αξιωματική αντιπολίτευση για μικροκομματική πολιτική. “Για εμάς «πατριωτισμός» δεν σημαίνει κραυγές και μίσος για τον γείτονα, αλλά πραγματική, ρεαλιστική προσέγγιση των διεθνών σχέσεων, με μόνο κριτήριο το καλό της πατρίδας”, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Στα ΕΘΝΙΚΑ μας θέματα πορευόμαστε με βάση την πάγια αρχή μας ότι δεν διεκδικούμε τίποτε, αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτε.

Η κα Γεννηματά δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είμαι και είμαστε αποφασισμένοι με τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, με το κίνημα Αλλαγής:

  • Να δώσουμε τέλος στις συντηρητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.
  • Να διασφαλίσουμε την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και τα Μνημόνια
  • Να οδηγήσουμε στην ισχυρή Ελλάδα, με Ανάπτυξη και Κοινωνική Δικαιοσύνη
  • Να φέρουμε ξανά την ελπίδα στη χώρα και το λαό μας.

Για την πορεία της χώρας σε σχέση με τα μνημόνια η κα Γεννηματά δήλωσε: “Πίσω από την καθαρή έξοδο κρύβεται το 4ο μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρήματα. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για : Σκληρή επιτροπεία, υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, περικοπές στις συντάξεις, μειώσεις στο αφορολόγητο , συνέχιση της εξοντωτικής φορολογίας, συνέχιση του ΕΝΦΙΑ , εκποίηση του εθνικού πλούτου.

Στο τέλος της ομιλίας της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως οι εκλογές είναι κοντά και ζήτησε εγρήγορση από τους φίλους του κινήματος. Χαρακτηριστικά είπε: “Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπυ για τρεις και θα πάρουμε εντολή”.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.