Ανοίγουν 20 Ιουλίου οι αιτήσεις για τη χρήση φερομόνων

433
φερομόνων προκαταβολή
- Διαφήμιση -

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας από τις 20 Ιουλίου (και όχι από τις 13 του μήνα όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί) θα ανοίξει το σύστημα υποβολής αιτήσεων για την ενίσχυση που αφορά τη χρήση φερομόνων σε συνδυασμό με τη μείωση ψεκασμών (Κομφούζιο) για την αντιμετώπιση εντομολογικών εχθρών της ροδακινιάς, της νεκταρινιάς και της βερικοκιάς, καθώς και του μικρολεπιδοπτέρου καρπόκαψα της μηλιάς, της αχλαδιάς και της κυδωνιάς.
Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική τροποποιητική απόφαση της δεύτερης πρόσκλησης του μέτρου, που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 10 Αυγούστου, αντί 31 Ιουλίου που ήταν αρχικά.

Η τροποποιητική απόφαση αναφέρει τα εξής:

- Διαφήμιση -

5. Περίοδος και διαδικασία υποβολής αιτήσεων στήριξης

Η υποβολή αιτήσεων στήριξης πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 20/7/2018 έως 10/8/2018.

Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αριθ. 5218/20-6-2018 (ΑΔΑ: 6ΡΕΑ4653ΠΓ-ΞΑΙ) 2η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στη δράση 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.