Εγκαινιάζεται η γέφυρα Στρυμονικού

Στρυμονικού γέφυρα
- Διαφήμιση -

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Ηράκλειας, εγκαινιάζουν τη γέφυρα του Στρυμονικού , την Πέμπτη 12 Ιουλίου, στις 19.30. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων και αποκατάσταση συνέχειας οδικού δικτύου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών», το οποίο περιελάμβανε δύο φάσεις:

Α) κατασκευή δύο ακροβάθρων και 2 μεσοβάθρων και διευθέτηση του χειμάρρου με σαρζανέτ, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ

- Διαφήμιση -

Β) κατασκευή καταστρώματος γέφυρας και προσβάσεων, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, για την οποία η σχετική σύμβαση είχε υπογραφεί στις 16 Μαρτίου 2018.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης τονίζει πως πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε απαίτηση των κατοίκων του Στρυμονικού εδώ και χρόνια , για το οποίο η Περιφέρεια μαζί με τον Δήμο Ηράκλειας έδωσαν αγώνα ώστε να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπήρχαν και τελικά να προχωρήσει.

«Είμαστε ευτυχείς που μετά από μεγάλη προσπάθεια σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Ηράκλειας, εγκαινιάζουμε το έργο της γέφυρας του Στρυμονικού. Η κατασκευή της γέφυρας θα λύσει ένα σημαντικότατο πρόβλημα στην περιοχή του Στρυμονικού καθώς πλέον οι μετακινήσεις των κατοίκων θα γίνονται απρόσκοπτα», δηλώνει ο Γιάννης Μωυσιάδης.

Να τονιστεί πως ως ημερομηνία περαίωσης του έργου οριζόταν , βάσει της σύμβασης, η 16η Νοεμβρίου 2018, ωστόσο τελικά το έργο ολοκληρώθηκε πολύ νωρίτερα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.