Έναρξη συνεργασίας BMW Hellas και Αφοί Ιωαννίδη

2621
Ιωαννίδη
- Διαφήμιση -

Την έναρξη συνεργασίας της με την BMW Group Hellas για την εμπορία αυτοκινήτων BMW Μ, γιόρτασε η εταιρία «ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ», με δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της BMW ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, στις Σέρρες, το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου 2018.

Ο επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κ. Karim – Christian Haririan , εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του ίδιου προσωπικά και του BMW Group Hellas για τη νέα συνεργασία, αλλά και την πεποίθησή του ότι θα συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της BMW ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ στη περιοχή έχοντας πλέον στη διάθεσή της τη πλήρη γκάμα των αυτοκινήτων BMW Μ.

- Διαφήμιση -

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμο το επιτελείο του BMW Group Hellas και λάτρεις των αυτοκινήτων BMW Μ από τις Σέρρες αλλά και όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θαύμασαν τα αγαπημένα τους σπορ αυτοκίνητα από κοντά.

Τα αυτοκίνητα BMW M τα οποία συνδυάζουν την εντυπωσιακή δυναμική και την γοητευτική εμφάνιση με τις υψηλές επιδόσεις και τις τεχνολογίες αιχμής είναι πλέον διαθέσιμα στην BMW ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα γνωρίσουν από κοντά.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.