Ακαδημίες Πανσερραϊκού: Τουρνουά ποδοσφαίρου για το Περιβάλλον

513
- Διαφήμιση -

Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ πραγματοποίησε το 5ο Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου για το Περιβάλλον 2018 στις 20 Μαΐου

O κόσμος του αθλητισμού αντιμετωπίζει την πλαστική ρύπανση!
Από τους δύτες που συλλέγουν τα απόβλητα από τον βυθό μέχρι τα joggers που συλλέγουν τα σκουπίδια καθώς τρέχουν, οι αθλητές, οι λάτρεις των σπορ, οι αθλητικοί σύλλογοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το παλιρροιακό κύμα πλαστικής ρύπανσης που δηλητηριάζει τους ωκεανούς του κόσμου!
O Παγκόσμιος Οργανισμός Περιβάλλοντος του ΟΗΕ συνεργάστηκε στενά με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου όπου ο Βρετανός υπουργός περιβάλλοντος Μιχάλης Γκόβα συναντήθηκε με ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων στελεχών της Premier League, για να τους προτρέψει να αναζητήσουν καινοτόμες λύσεις και να συμφωνήσουν σε ενέργειες για την αντιμετώπιση της πλαστικής ρύπανσης.
Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και 750.000 πλαστικά μπουκάλια, έτσι ζητήθηκε να ασκηθεί πίεση και να χρησιμοποιήσει την παγκόσμια εμβέλεια του αθλητισμού για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των οπαδών στην προστασία από την πλαστική ρύπανση.

- Διαφήμιση -

Ο Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ πραγματοποίησε το 5ο Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου για το Περιβάλλον 2018 στις 20 Μαΐου Η καμπάνια κατά της πλαστικής ρύπανσης ξεκίνησε στο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα από τις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ μαζί με 20 ακαδημίες.

Επίσης προώθησε την καμπάνια #ΕqualGame https://www.equalgame.com και το μήνυμα της Οργανωτικής Επιτροπής του «Μπουένος Άιρες 2018»,για την προστασία της βιοποικιλότητας με την μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων 2018. Εμπνευσμένη από το τζάγκουαρ, ένα από τα πιο εμβληματικά άγρια είδη στη βόρεια Αργεντινή, η μασκότ στοχεύει στο να εμπνεύσει τους νέους να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό προκειμένου να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ευαισθητοποίηση για τον κίνδυνο εξαφάνισης του είδους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.