Ολοκληρώθηκε η 14η Διεθνής Πανεπιστημιάδα Θεάτρου

0
172
Πανεπιστημιάδα
- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 27 Μαΐου και μετά από δέκα μέρες συνεχών παραστάσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων, ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά και με απόλυτη επιτυχία η 14η Διεθνής Πανεπιστημιάδα φοιτητικού θεάτρου που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών.

Φοιτητικές θεατρικές ομάδες από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Ελλάδας αλλά και από την Βουλγαρία, την Σερβία και την Κύπρο, φιλοξενήθηκαν στις Σέρρες, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, μπροστά σε ένα κοινό που κάθε βράδυ γέμιζε ασφυκτικά την αίθουσα, αποδεικνύοντας πως η Πανεπιστημιάδα είναι ένας κορυφαίος θεσμός.

- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλες τις φοιτητικές θεατρικές ομάδες που συμμετείχαν στην 14η Διεθνή Πανεπιστημιάδα καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους και τους εισηγητές των σεμιναρίων που με την παρουσία τους στήριξαν και προέβαλαν τόσο τον θεσμό όσο και την πόλη των Σερρών.

Πανεπιστημιάδα παραστάσεις

Ευχαριστούμε τους φορείς που στηρίζουν οικονομικά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, τον Δήμο Σερρών, το ΥΠ.ΠΟ.Α, την Αντιπεριφέρεια της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Ευχαριστούμε το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου και την Unesco Σερρών για την παραχώρηση της αιγίδας τους.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις 18/5/2018 στην τελετή Έναρξης της 14ης Διεθνούς Πανεπιστημίαδας.

Ευχαριστούμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε, τους δημοσιογράφους των Σερρών και τον τοπικό έντυπο και διαδικτυακό τύπο για την υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της Πανεπιστημιάδας.

Ευχαριστούμε το ΕΣΡ και τα Μ.Μ.Ε Πανελλαδικής εμβέλειας για την προβολή του τηλεοπτικού μας σποτ.

Και τέλος από καρδιάς ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, τεχνικούς και διοικητικούς, τους εθελοντές μας, τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες, που εργάστηκαν μήνες και μέρες σκληρά για να οργανωθεί και να υλοποιηθεί αυτή η τόσο μεγάλη διοργάνωση, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Με το βλέμμα στραμμένο στην 15η Διεθνή Πανεπιστημιάδα ευχόμαστε κάθε χρόνο ο θεσμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών αλλά και όλης της πόλης των Σερρών να δυναμώνει και να προσφέρει όλο και πιο σημαντικές, όλο και πιο ουσιαστικές καλλιτεχνικά, δημιουργικές εμπειρίες.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.