Σε απεργιακό «κλοιό» η χώρα την Τετάρτη

488
Απεργιακό κλοιό
- Διαφήμιση -

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 30 Μαΐου, εξαιτίας της γενικής απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, καθώς και άλλοι κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα, η ΓΣΣΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους, για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία και στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00. Στις Σέρρες η συγκέντρωση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο την ίδια ώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, η 24ωρη γενική απεργία και το συλλαλητήριο πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Συμμαχίας», σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και τους αντιπροσωπευτικούς κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της κοινωνίας των πολιτών, που, όπως επισημαίνει, «έχουν πληγεί από τις συνεχιζόμενες καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, της ανεργίας, της υπερφορολόγησης».

Κοτσαμπάς Εκλογές ΠΟΕΣΕ

Στις Σέρρες, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, καλεί σε συμμετοχή στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση:
“Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΟΕΒΕΣΣ συμμετέχουν στην πανεθνική απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 30 Μαΐου που διοργανώνεται από συνδικαλιστικούς, επιστημονικούς και άλλους φορείς. Ραντεβού αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο. Όποιος συνάδελφός, αντιπρόσωπος σωματείου, μέλος ΔΣ σωματείου ή απλό μέλος σωματείου, επιθυμεί να συμμετέχει στην απεργία, θα μας βρει αύριο στο εργατικό κέντρο”.

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 30 Μαΐου σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν και τα διοικητικά συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.