Έως 5/7 για πρώτη οριστικοποίηση στα Σχέδια Βελτίωσης

παράταση υποβολής φακέλων Σχέδια Βελτίωσης Άθροισμα βασικής ενίσχυσης και δράσεων serrespost.gr Σχέδια βιολογική Μικροδάνεια Θεσσαλία Βελτίωσης Ενημέρωση Συναντήσεις Επενδύσεις Προστασίας
- Διαφήμιση -

Περισσότερο χρόνο για την πρώτη οριστικοποίηση των αιτήσεων μέχρι τις 5 Ιουλίου έλαβαν οι ενδιαφερόμενοι που θα κάνουν αίτηση στα Σχέδια Βελτίωσης. Τονίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για τη δημιουργία νέων υποβολών παραμένει η 5 Ιουνίου 2018.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα υποβολής της αίτησης στήριξης των ενδιαφερόμενων (φάκελος υποψηφιότητας).

- Διαφήμιση -

Παράταση ΟΣΔΕ

Η διαδικασία για τη δημιουργία νέας υποβολής έχει ως ακολούθως: πρώτο βήμα είναι η απόδοση όνομα χρήστη και κωδικού για πρόσβαση στο www.ependyseis.gr, στη συνέχεια ο υποψήφιος, μέσα από το μενού του συστήματος, επιλέγει «Νέα Υποβολή». Η επιτυχής ολοκλήρωση της ενέργειας «Νέα Υποβολή» καταλήγει στη δημιουργία από το σύστημα ενός πενταψήφιου αριθμού ύστερα…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.