Τώρα αντιλαμβάνεται τις περικοπές στην ΚΑΠ ο Απόστολου

0
119
Αποστόλου Σχέδια Βελτίωσης ΥΠΑΑΤ Ευρωπαϊκού περικοπές ΚΑΠ
- Διαφήμιση -

O μέχρι πρότινος καθησυχαστικός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Απόστολου, ότι όλα βαίνουν υπό έλεγχο αφού κυρίως το θέμα της εξωτερικής σύγκλισης των άμεσων ενισχύσεων δημιουργούσε κινδύνους για τις μικρομεσαίες εκμεταλλεύσεις, τώρα δείχνει να αμφιβάλλει συνολικά για τα νομικά κείμενα που θα παρουσιαστούν στα μέσα Ιουνίου από την Κομισιόν και ετοιμάζεται όπως λέει να «δώσει μάχη».

Ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της ΕΕ που συρρικνώνει τις δαπάνες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ιδιαίτερα του β΄ πυλώνα και αυξάνει τα όρια εθνικής συγχρηματοδότησης έθεσε σε εγρήγορση την πολιτική ηγεσία της πλατείας Βάθη.

- Διαφήμιση -

Έκδηλη ήταν η ανησυχία του υπουργού, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου την Δευτέρα 7 Μαΐου για την ρύθμιση των αγροτικών δανείων, ανέφερε πως θα ενημερώσει άμεσα τον πρωθυπουργό για τα τεκταινόμενα, και πως θα δοθεί η μάχη στα ευρωπαϊκά όργανα ώστε να υπάρχουν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.