Κόβουν την όρεξη για Σχέδια οι αλλαγές στην προκήρυξη

0
186
Σχέδια αγροτικό αλλαγές προκήρυξη
- Διαφήμιση -

Η δυσκολία εξασφάλισης ασφαλιστικής και φορολογικής ενηµερότητας σε συνδυασµό µε τις συνεχείς τροποποιήσεις, τα µαγειρέµατα στα µόρια και την ιστορία µε τις αποσβέσεις στα τρακτέρ, φαίνεται να έκοψαν την όρεξη σε µεγάλη µερίδα παραγωγών για να παλέψουν για µία θέση στα Σχέδια.
Κωδικοί αιτήσεων µπορεί να ανοίγουν συνεχώς αλλά τελικά µπορεί αρκετές εξ αυτών να µην οριστικοποιηθούν µπροστά στα παραπάνω εµπόδια και όσο περνάει ο καιρός η πρόβλεψη πως θα ενταχθεί «ένας στους τρεις» µετατρέπεται σε «ένας στους δύο» καθώς το µέτρο θα χωρέσει γύρω στους 6.300 δικαιούχους (χωρίς τυχόν υπερδέσµευση).

Ακόµα µία τροποποίηση

- Διαφήμιση -

Μάλιστα, όσον αφορά τις συνεχόµενες αλλαγές στο θεσµικό πλαίσιο, σύµφωνα µε µελετητές, επίκειται ακόµα µία τροποποίηση της προκήρυξης και µε τις καλλιεργητικές εργασίες στο φουλ, ακόµα ένα ραντεβού µε τον µελετητή για κάποιους δεν χωράει στο καλεντάρι.

Εδώ, έρχεται να προστεθεί και η απουσία σηµαντικών φορολογικών κινήτρων για νέες επενδύσεις, όπως η αύξηση του συντελεστή απόσβεσης στον αγροτικό εξοπλισµό ώστε να µπορούν να γράφουν έξοδα οι αγρότες. Μάλιστα αν και φορολογικά τα τρακτέρ αποσβένονται σε µία 10ετία…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.