Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών τίμησε τους δημιουργούς του

20 χρόνια αυτοκινητοδρόμιο τίμησε
- Διαφήμιση -

Σε μια λιτή, αλλά όμορφη και συγκινητική τελετή, το απόγευμα του Σαββάτου, γιορτάστηκαν τα 20 χρόνια λειτουργίας, του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Ο Δήμος Σερρών και η Διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου, τίμησαν τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Βλάχο και τον πρώην αντιδήμαρχο Δημήτρη Σωτηριάδη, οι οποίοι με χρήματα των Σερραίων πολιτών, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν, δημιούργησαν το μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο των Βαλκανίων.

Το 1994 γεννήθηκε η  ιδέα και άμεσα ξεκίνησε η κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου, ενώ το 1998 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνιά του. Ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα και που έφερε στην πόλη και τον Νομό χιλιάδες επισκέπτες. Ένα έργο, που αδιάλειπτα, επί 12 μήνες το χρόνο προσελκύει αμέτρητους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και θεατές, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

- Διαφήμιση -

Τόσο ο κ.Βλάχος, όσο και ο κ.Σωτηριάδης ευχαρίστησαν, τους προέδρους του Αυτοκινητοδρομίου, για την εύρυθμη λειτουργία και την εξαιρετική διαχείριση του. Το παρών έδωσαν και οι τέσσερις άνδρες που διατέλεσαν πρόεδροι επί Δημαρχίας Πέτρου Αγγελίδη. Ο κ.Στράτος Δημητρίου, ο κ.Ευθύμης Ραμπότας, ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής και ο νυν πρόεδρος κ.Βασίλης Παπαβασιλείου.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και η Βουλευτής Αφροδίτη Σταμπουλή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.