ΘΕΡΜΗ: Χρονιά ολοκληρωμένων λύσεων

0
281
ΘΕΡΜΗ
- Διαφήμιση -

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ολοκλήρωση της θερμαντικής περιόδου 2017-2018 παραχώρησε την Παρασκευή 4 Μαΐου, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Σερρών» Ιωάννης Μυλωνάκης.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο κ. Μυλωνάκης χαρακτήρισε την περίοδο, «χρονιά ολοκληρωμένων λύσεων» που παρείχε η εταιρία.
Τόνισε πως «με πρωτοβουλία του προέδρου της εταιρίας και του ομίλου ΙΤΑ Αντώνη Γερασίμου, η ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ προχώρησε φέτος σε επέκταση και διεύρυνση των υπηρεσιών που παρέχει στα σερραϊκά νοικοκυριά και επιχειρήσεις».
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μυλωνάκης επισήμανε:
Προχωρήσαμε σε επέκταση του δικτύου τηλεθέρμανσης, με νέες συνδέσεις και εντός του υφιστάμενου δικτύου. Αυτό σημαίνει, ότι από φέτος περισσότεροι Σερραίοι χρησιμοποιούν την οικονομικότερη, καθαρότερη, εντελώς ακίνδυνη και πλέον φιλική στο περιβάλλον, μορφή θέρμανσης.

- Διαφήμιση -

Επιπλέον, στην κατεύθυνση των ολοκληρωμένων λύσεων προς όλους, από φέτος παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας και επικοινωνιών, σε τιμές έως και 25% φθηνότερες, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα των υπηρεσιών ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφωνίας – ΙΝΤΕΡΝΕΤ, σε συνεργασία με τις εταιρίες VOLTON και HRS.
Παράλληλα, παρείχαμε τη δυνατότητα σύνδεσης στην Τηλεθέρμανση, με επιδότηση έως και 70%, μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», αναλαμβάνοντας και όλες τις διαδικασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, ανεξάρτητα από τη σύνδεση στην Τηλεθέρμανση.
Δεν σταματάμε όμως εδώ. Όπως έχει ανακοινώσει ο πρόεδρός μας, προχωράμε σε νέα επέκταση του δικτύου, με στόχο την παροχή τηλεθέρμανσης σε ακόμα περισσότερους.
Είμαι όμως στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ήδη έχουμε προχωρήσει στη δέσμευση χώρου για το ξηραντήριο μηδικής, σε μικρή απόσταση από τον χώρο που βρισκόμαστε, με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών. Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές με παραγωγούς και απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους αγρότες που ενδιαφέρονται για επωφελή συνεργασία στην καινοτόμα αυτή δραστηριότητα.
Ο διευθύνων σύμβουλος της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ» ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ΘΕΡΜΗ-ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ που «ειδικά φέτος, υπερέβαλαν εαυτόν, φέρνοντας εις πέρας και με απόλυτη επιτυχία το έργο τους που φέτος είχε πολλές απαιτήσεις», καθώς επίσης τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία.
«Περισσότερο, βέβαια», υπογράμμισε, «ευχαριστώ όλους τους Σερραίους που στηρίζουν την εταιρία, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί τόσα χρόνια και ενισχύεται καθημερινά».

Ξενάγηση – Βραβεύσεις
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου, με περιγραφή της διαδικασίας συμπαραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεθέρμανσης, από τον αναπληρωτή διευθυντή λειτουργίας της «ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ», Διογένη Μπόκα.

Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές που η εταιρία στηρίζει, για τις μεγάλες τους επιτυχίες. Την κορυφαία αθλήτρια μπάντμιντον της Ευρώπης στην κατηγορία της, Ματίνα Σωτηρίου, τον μπασκετικό Πανσερραϊκό που ολοκληρώνει μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά και τα παιδιά της ομάδας Ρομποτικής του 3ου δημοτικού σχολείου Σερρών, για την πρόκριση και την εξαιρετική συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.