ΟΠΑΚΠΑ: Δύο νέα βρεφικά τμήματα – Αρχίζουν οι εγγραφές

ΟΠΑΚΠΑ βρεφικά τμήματα
- Διαφήμιση -

Eκρίθηκαν 75.000 ευρώ για την δημιουργία δύο νέων βρεφικών τμημάτων του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών από το Υπουργείο Eσωτερικών

Πέτρος Αγγελίδης-Δήμαρχος Σερρών:
“Oι προσπάθειες του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη έφεραν αποτελέσματα, καλύπτουμε τις μεγάλες ανάγκες του Δήμου για νέες αίθουσες βρεφικών τμημάτων”.

- Διαφήμιση -

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Σερρών και άλλοι 68 δήμοι επιλέχθηκαν για να χρηματοδοτηθούν με 75.000 για την δημιουργία νέων βρεφικών τμημάτων.
Την ανακοίνωση έκανε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 2 Μαίου, με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.
Το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω των στοιχείων της ΕΕΤΑΑ, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών με 75.000 ευρώ προκειμένου να δημιουργηθούν νέα βρεφικά τμήματα και να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπήρχαν στο Δήμο Σερρών.

“Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη που με τις συντονισμένες προσπάθειές του έφερε αποτέλεσμα. Είναι μιά προσωπική του επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών.

“Συγχαίρω τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού για την συντονισμένη προσπάθεια. Υπήρχε η βούληση να δημιουργήσουμε καινούργια τμήματα και η χρηματοδότηση που ήρθε μας δίνει τη δυνατότητα να το πράξουμε, χωρίς ο Δήμος Σερρών να διαθέσει δικά του χρήματα”, δήλωσε ο κ. Χατζημαργαρίτης, διευκρινίζοντας ότι πλέον ο αριθμός των βρεφών που θα φιλοξενούνται στους σταθμούς του ΟΠΑΚΠΑ θα φτάνει τα 180 βρέφη. Οι δύο νέοι σταθμοί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τον Σεπτέμβριο.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ενημερώνει τους Σερραίους γονείς πως οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2018 – 2019 θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 10 Μαΐου έως τις 31 του ίδιου μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΟΠΑΚΠΑ στη οδό Βενιζέλου (κτίριο ΔΕΥΑΣ) ή να επισκέπτονται τους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς προκειμένου να ενημερώνονται αυτοπροσώπως από τους εκπαιδευτικούς για τους χώρους και τη λειτουργία τους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.