1η Μάη – Εργατικό Κέντρο Σερρών

1490
Εργατικό κέντρο Μάη
- Διαφήμιση -

Οι λιγοστοί Σερραίοι που βρέθηκαν το πρωί της 1ης Μαΐου στο εργατικό κέντρο Σερρών, τίμησαν την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Εκπρόσωποι από κόμματα και εργατικά συνδικάτα, κρατώντας κόκκινα γαρύφαλλα και στεφάνια, συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο, να αποδώσουν τιμή στους εργάτες που πριν από 132 χρόνια, με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους, κατοχύρωσαν εργατικά δικαιώματα, που απολαμβάνουμε σήμερα.

- Διαφήμιση -

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν και οι Σερραίοι βουλευτές Μιχάλης Τζελέπης και Αφροδίτη Σταμπουλή, πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Το μήνυμα που έστειλαν τόσο ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.Άλκης Απιδόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν.Σερρών κ. Κώστας Στρίκας ήταν πως οι αγώνες δεν σταματούν και οι διεκδικήσεις τώρα είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.