Ο Δ.Σερρών συνδιοργανωτής σε διαγωνισμό Ανάπτυξης Εφαρμογών

373
Καρπουχτσής
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σερρών προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στην καινοτομία και στις εφαρμογές που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Η προσήλωσή του στην αξιοποίηση τεχνολογιών που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες επιβεβαιώνεται με τη συμμετοχή του ως συνδιοργανωτή στον 3ο Μαραθώνιο Διαγωνισμό Ανάπτυξης Εφαρμογών (3rd Serres Hackathon), που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη των Σερρών.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος και την κοινότητα SerresTech.

- Διαφήμιση -

Η απόφαση για την συμμετοχή του Δήμου Σερρών ως συνδιοργανωτή ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, ύστερα από εισήγηση του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Καρπουχτσή.

Φέτος, όπως και πέρυσι, υπήρχε ειδική ενότητα με θέμα, «Εφαρμογές για έξυπνη πόλη (Smart City Apps)».

Μέσω της συμμετοχής του Δήμου Σερρών στο 3rd Serres Hackathon διανοίγονται νέες προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Τμήματος και του Προγράμματος

Μεταπτυχιακών Σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, σε θέματα της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.