Πανσερραϊκός – Τιτάνες το Σάββατο στην Ομόνοια

Πανσερραϊκός πλεονέκτημα έδρας
- Διαφήμιση -

Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού Κρι Κρι καλεί όλους τους Σερραίους φιλάθλους, στο κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας, αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στις 18:00 στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου, έναντι της ομάδας των Τιτάνων Δράμας!

Η πολυπόθητη νίκη θα επιτρέψει στα «λιοντάρια» να διατηρηθούν στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα δίνοντας τους το προνόμιο να αγωνιστούν στα προσεχή play off με πλεονέκτημα έδρας.

- Διαφήμιση -

Γυμναστήριο Ομόνοιας Μπάσκετ Ανδρών

Pre-game δήλωση Παρχαρίδη: «Στόχος η πρόκριση»
Κληθείς να σχολιάσει το παιχνίδι ο παίκτης των «κόκκινων» Σάββας Παρχαρίδης δήλωσε σχετικά: «Βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Η ομάδα μας βρίσκεται εντός του αρχικού στόχου που έθεσε στη περίοδο της προετοιμασίας που ήταν η συμμετοχή στους play off αγώνες της κατηγορίας και όπως φαίνεται από τη βαθμολογία του άλλου ομίλου, θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αστέρα Καβάλας με πλεονέκτημα έδρας.

Είχαμε στη διάθεση μας τρεις εβδομάδες με τη διακοπή του πρωταθλήματος για την εορτή του Πάσχα και σ’ αυτό το διάστημα δουλέψαμε αρκετά σε τομείς που το προπονητικό stuff είχε εντοπίσει αδυναμίες, ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι στη σειρά των αγώνων που θα ακολουθήσουν.
Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ούτως ώστε η ομάδα μας να προκριθεί στις τέσσερεις ομάδες τις διοργάνωσης που είναι και ο επόμενος στόχος μας.»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.