Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την “Συμμαχία Σερραίων”

3028
Χρυσάφης Συμμαχία Σερραίων
- Διαφήμιση -

Το στίγμα της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης “Συμμαχία Σερραίων”, έδωσε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλέξανδρος Χρυσάφης στην κατάμεστη αίθουσα του Philippos Xenia, στις Σέρρες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί θεσμικοί παράγοντες του τόπου όπως, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Χράπας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Χασαπίδης, οι πρώην δήμαρχοι κ.Βλάχος και κ.Μητλιάγκας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ.Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ.Μέγκλας, η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κα Μηλίγκα, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ν.Σερρών κ.Καμπούρης και πολλοί ακόμη, και βέβαια επιχειρηματίες και πολίτες των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Στην ομιλία του ο κ.Χρυσάφης έδωσε τη γραμμή της νέας παράταξης, μια γραμμή ανανέωσης και ενότητας που στοχεύει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Δήμου και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών ενώ τόνισε: “Πιστεύω ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να θεσμοθετήσει, αλλά κυρίως να ενεργοποιήσει ένα συμβούλιο όλων των προηγούμενων δημοτικών αρχόντων, μέσα από το οποίο θα περνά αυτή η συμπυκνωμένη γνώση, συμβουλευτικά, βοηθώντας έτσι όλες τις σοβαρές και στρατηγικές αποφάσεις του Δήμου. Η δικιά μας φιλοσοφία βασίζεται στην συνδιαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου, χρηστικού, κοστολογημένου και κυρίως Σερραϊκού σχεδίου δράσης, που θα προέρχεται από τον Σερραίο Δημότη και θα απαντά στις ανάγκες του Σερραίου κατοίκου των χωριών και της πόλης μας.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.